روکش گاناش

سلام کیکو گفتم اینم از یه سس عالی برای شما دوستان

مواد لازم :

شکالات تخته ای .........100گرم

خامه صبحانه ............یک پاکت کوچیک از این صورتیا

طرز تهیه :

خامه رو رو حرارت میزاریم تا کمی داغ بشه بعد شکلات رو بهش اضافه میکنیم تا اب بشه و ابن دو لاهم مخلوط بشن

به همین راحتی

نکتش هم اینه که بهتره داغ داغ رو کیک روکش بشه

اگه دیدین خیلی صاف نمیشه رو کیک چاله چوله داره میتونین با فاصله سشوار بگیرین تا یکدست بشه

 میتونین قبل کار کره رو اب کنین بعد خامه بعدهم شکلات

این کرم سفت نمیشه مثل شکلات خالی پس مناسبه برا تولد و اینا ظاهر قشنگی هم داره البته من ساده ریختم روش شما میتونین کامل پوشش بدین در روزهای اتی نمونه های دیگه تزیین کیک رو براتون میزارم

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: کیک ، ،

تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1392 | 18:24 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.